Eu sunt Loredana Iacob


Îți spun bun venit în lumea mea, aici unde schimbarea nu este doar posibilă - este inevitabilă.

Asemenea ție, sunt un om cu o poveste, cu înfrângeri și succese, o groază de întrebări și tot atâtea răspunsuri, dar mai ales, cu o călătorie unică de autodezvoltare.

Dintotdeauna sunt pasionată de interacțiunea cu alți oameni, de relații și dezvoltare personală. 

Mi-am dedicat cea mai mare parte a vieții mele învățând tot ce se poate despre oameni și despre cum pot să contribui în mod pozitiv și intenționat pentru ca viețile lor să fie mai fericite, autentice și împlinitoare. 


Am urmat studiile de PsihoSociologie la Universitatea din Petroșani și încă din primii ani m-am centrat pe direcția înțelegerii proceselor din spatele transformării vieții celor din jur.

Au trecut mai bine de 30 de ani de când am pus pentru prima dată piciorul într-un studio de radio, locul în care am învățat puterea cuvintelor și a poveștilor, am descoperit farmecul conversației autentice și naturalețea unei întrebări bine puse. 

Sunt cunoscută drept „maestra întrebărilor”, nu pentru că aș avea toate răspunsurile, ci pentru că știu exact cum să te ajut să găsești la tine propriile răspunsuri.

Am învățat să-mi folosesc tonul, timbrul și ritmul verbal pentru a comunica cu toată lumea, pentru a mă face înțeleasă pe deplin.

Am continuat să explorez alte culmi, lucrând vreme de 20 de ani în cercetare de piață, unde am avut șansa să învăț de la cei mai buni dintre cei buni.

În toată această perioadă m-am dedicat complet cercetării și înțelegerii naturii umane, mi-am dorit să descopăr noi perspective valoroase și să fac o diferență în domeniul în care am activat. 

La un moment dat însă, în ciuda succesului și recunoașterii profesionale de care mă bucuram până atunci, m-am simțit în locul nepotrivit în propria mea viața profesională. Am realizat că nu îmi mai găsesc bucuria și entuziasmul în activitatea mea de zi cu zi, am decis să iau o pauză și să mă concentrez pe dezvoltarea mea personală. 

Astfel, în 2015, am pornit pe un drum al introspecției și transformării, alegând să îmi redirecționez pasiunea pentru creștere și evoluție către o nouă etapă de cunoaștere: formare internațională în domeniul coaching-ului și a dezvoltării personale.


Am decis să părăsesc jobul meu convențional și să mă dedic în totalitate coaching-ului, o profesie prin care mă pot conecta mai adânc la oamenii cu care lucrez. În acest proces, am descoperit că mă pasionează două direcții diferite în aparență, dar complet asemănătoare în esență: consilierea tranzițiilor personale/profesionale și family coaching. 


Sloganul meu este „dezvoltarea personală începe în familie”, iar acest crez se reflectă în toată activitatea mea.

Cred cu tărie că dezvoltarea începe la rădăcini, în inima familiei, primul și cel mai important laborator unde se creează stilul de atașament, gândirea, emoțiile, comportamentele și valorile după care se vor ghida toate alegerile din viața unui individ. 

Ajut oamenii să se descopere pe ei înșiși, să se oglindească în interacțiunile cu cei din jur, să formeze relații semnificative pozitive și să-și trăiască viața cu autenticitate și împlinire. 

„Cine sunt eu de fapt?”


Este una dintre cele mai frecvente întrebări pe care o aud de la clienții mei în cabinet. Așa am descoperit cât de mult mă împlinește să văd transformarea în ochii cuiva atunci când realizează adevăruri despre sine.

Știu sigur că avem potențial de evoluție imens și cred cu tărie că doar prin explorarea propriei identități putem să ne dezvoltăm și să creștem pe direcția potrivită pentru noi. 

Dacă te afli într-un impas personal, ești într-o perioadă de tranziție, cauți să-ți îmbunătățești relația de cuplu sau să faci primul pas către adopția unui copil, eu sunt aici ca să îți ofer înțelegere, îndrumare și tot suportul de care ai nevoie. 

Abordarea mea este individuală, personalizată și centrată pe nevoile tale unice. Îți pun la dispoziție cunoștințele dobândite prin formările internaționale, blândețea și empatia mea, precum și toată expertiza acumulată în ani de practică în consiliere & family coaching.

Împreună vom descoperi cum să privești prin lentila corectă atunci când te uiți la tine, la ceilalți oameni din jur, la relația ta de cuplu, sau către societatea în care trăim.

Călătoria noastră împreună va fi plină de descoperiri, de momente „aha!”, reflecție și, cel mai important, de creștere.

Sunt aici pentru tine! 

Te aștept cu drag să începi călătoria către un „eu" mai bun, un părinte mai bun, un partener mai bun.