"Ceea ce le dăruim copiilor noștri ne dăruim nouă înșine."

Harville Hendrix și Helen Hunt 

01

Dezvoltarea începe acasă, în inima familiei, iar pe măsură ce copilul vostru înflorește, puteți să înfloriți și voi ca indivizi și părinți, împreună și separat.

02


În centrul acestui Program se află conștientizarea emoției din spatele emoției. 03

Consilierea parentală și family coaching nu repară ceva ce este stricat în familia voastră, ci vă oferă mijloacele necesare să înțelegeți și să îmbrățișați complexitatea și frumusețea ei cu înțelepciune, dragoste și compasiune.

Dragostea nemărginită pentru propriul copil trezește adesea în părinți un atașament puternic, instincte de protecție nebănuite și temeri profunde. În același timp, un copil asaltat de emoții complexe pe care încă nu le înțelege nu caută doar consolare, ci și prezența activă și conștientă a părinților săi.

În centrul Programului meu de Consiliere parentală & Family coaching se află conștientizarea emoției din spatele emoției. 

Programul este conceput astfel încât să pună în echilibru comportamentele cu emoțiile care le determină, susținându-i pe părinți să transforme toate frământările legate de creșterea copiilor într-o abordare sănătoasă și constructivă.

Sunt Expert în Consiliere Parentală & Family Coach și sunt aici să vă sprijin în acest proces!

Sunt partenerul vostru de încredere în această călătorie plină de provocări. 

Vă ajut să înțelegeți toate etapele de dezvoltare psiho-emoțională ale copilului vostru, să descifrați cum interpretează experiențele pe care le trăiește, dar și cum puteți să vă modelați comportamentele pentru a consolida o relație sinceră și iubitoare. 

„Oare ce gândește, cum se simte? Ce pot să fac ca să-l ajut să se dezvolte armonios și în echilibru cu lumea înconjurătoare?”

Sunt mamă la rândul meu și știu că te preocupă în mod real să răspunzi cât se poate de sincer la aceste întrebări.

Fiecare familie este diferită, un ecosistem fundamentat pe propriile sale reguli și valori, iar împreună vom descoperi tehnicile de relaționare potrivite dinamicii familiei voastre.

Stilul de parenting diferă de la un părinte la altul, chiar și în cadrul aceluiași cuplu. 

Împreună găsim echilibrul între aceste stiluri pentru a evita confuzia copilului. 

Prin sesiuni personalizate de consiliere parentala și family coaching vă ajut să:

descoperiți de ce este important să respectați ceea ce vă deosebește, înțelegând faptul că rolul fiecăruia dintre voi este unic și valoros în aceeași măsură pentru dezvoltarea copilului.

armonizați abordarea privind creșterea și educația copilului cu blândețe și empatie.

integrați în familia voastră tehnici și modalități de interacțiune/exprimare care respectă individualitatea fiecărui membru. 

Consilierea parentală și family coaching nu repară ceva ce este stricat în familia voastră, ci vă oferă mijloacele necesare să înțelegeți și să îmbrățișați complexitatea și frumusețea ei cu înțelepciune, dragoste și compasiune.

Dezvoltarea începe acasă, în inima familiei, iar pe măsură ce copilul vostru înflorește, puteți să înfloriți și voi ca indivizi și părinți, împreună și separat.

Vreau să știți că nu există o rețetă magică pentru creșterea și educarea copiilor. Cu toate acestea, prin formarea mea internațională, experiența orelor din cabinet și empatia cu care am fost înzestrată dețin resurse esențiale pentru descoperirea ingredientelor care funcționează cel mai bine pentru tine și familia ta.

Cum putem lucra împreună în cadrul programului de Consiliere parentală & Family coaching?

Pilonii programului de consiliere parentală & family coaching

Blândețea și empatia sunt baza programului.

Avem nevoie să învățăm și/sau să exersăm abilitatea de a ne pune în locul celuilalt cu blândețe și empatie, să înțelegem ce ne diferențiază, să încercăm să simțim ceea ce simt ei și să respectăm ceea ce nu înțelegem despre ceilalți. Fiind capabili să ne recunoaștem și să definim propriile emoții și nevoi vom putea deveni mai empatici și mai conectați cu copiii noștri.

Prezența conștientă este un pilon important în consilierea parentală și family coaching. 

Este vital să fim cu adevărat prezenți în viața noastră și astfel vom putea fi acolo pentru copiii și partenerii noștri de viață - nu doar fizic, ci și emoțional și mental. 

Este important să ne oprim din alergătura de zi cu zi și să ne conectăm la un nivel profund și autentic cu noi înșine, iar astfel putem să fim mai atenți și mai sensibili la nevoile, emoțiile și semnalele pe care ni le trimit cei pe care îi iubim. 

Programul de consiliere parentală și family coaching accentuează importanța auto-compasiunii

Să fii partenerul cuiva la bine și la greu este o muncă dificilă. Să fii un părinte bun pentru copilul tău este o responsabilitate imensă, constantă – poate cel mai dificil job din lume, pentru care nu ai instrucțiuni și nici fișă de post. Iar noi toți suntem oameni și facem greșeli. 

Prin auto-compasiune învățăm să ne tratăm pe noi înșine cu bunătate și înțelegere, chiar și atunci când nu facem lucrurile așa cum ne dorim și în acest fel ne putem ajuta copiii să dezvolte aceeași abilitate.

Ce veți integra în conștiința familiei voastre la finalul programului de consiliere parentală & family coaching

Veți înțelege pe deplin că dezvoltarea personală a unui om începe de la rădăcinile lui, în familie.

Veți conștientiza că familia este primul mediu unde se formează gândirea, emoțiile, comportamentul și valorile unui copil. 

Prin discuțiile noastre, exercițiile practicate și noile obiceiuri create veți scoate la suprafață niște oameni/părinți conștienți, prezenți și conectați cu sine, în relația cu partenerul de cuplu și în relația cu puiul vostru.

În calitate de consilier în dezvoltare personală vă voi ajuta cu blândețe să conștientizați emoția din spatele emoției, adevărata sursă a trăirilor adulților și ale copilului deopotrivă. 

Veți învăța cum să rămâneți atenți și receptivi la sursa propriilor emoții cu auto-compasiune, blândețe și asumare.

Veți fi împuterniciți cu resurse concrete să înțelegeți și să gestionați aceste emoții, și, în același timp, capabili să răspundeți corect și la timp nevoilor emoționale reale ale copilului.

Vom reclădi relații mai sănătoase și armonioase în cadrul familiei voastre.

Veți descoperi tehnicile care favorizează o comunicare autentică și profundă între membrii familiei, punând mai presus de orice respectul reciproc, încrederea și iubirea.

Copiii se dezvoltă atunci când parinții lor se dezvoltă

Dr. Madeline Levine

Împreună vom lucra cu profesionalism, empatie, voință și implicare la crearea unui

mediu echilibrat, securizant și plin de iubire pentru toți membri familiei voastre!